julgranen fixad




Jepps, nu är julgranen fixad. Känns lite hmm att det är så mkt färger i den, det är så fult! Men mamma ville ha det -.- slängde ut några saker, julgranen ser ut att tillhöra ronald mcdonald tycker jag. ååh, nu är det verkligen bara 2 dagar kvar! Det känns helt, gaaalet ! x) Tänk liksom att det kan gå så fort? Höst terminen har gått jättefort verkligen!
Förresten, tycker ni att jag ska börja fota, men ändå hålla på med mode, smink & lite allt asså ? För jag tycker att allting är roligt! Har ingen bestämd blogghandling direkt, det är ganska bra antar jag, att vara mångsidig, tycker jag i alla fall. För jag älskar verkligen att blogga, jag vill såklart ha mer läsare, så jag ska anordna en tävling hade jag tänkt, för att få fler. Då blir man såklart mer aktiv! Jag har sånna här bloggar jag läser dagligen, justlikelinnea.blogg.se , maqqie.blogg.se & mperson.blogg.se sen finns det sånna jag går in på då & då, ska nog skapa en mapp där jag kan lägga till en massa bloggar x) Puss !

SPEAK OUT! <3
Postat av: Sofia - FOTOBLOGG

Sv: Tack så mycket ^^

Din är också jättefin!

Kram Sofia

2008-12-21 @ 18:03:40
URL: http://sofiasfashionroom.blogg.se/
Postat av: Karrow

Svar: Tacktack! :)

God jul på dig med!

2008-12-21 @ 18:05:36
URL: http://captainkarrow.blogg.se/
Postat av: Melody

sv: tack detsamma gullet!

2008-12-21 @ 18:07:25
URL: http://melodyohlsson.blogg.se/
Postat av: Matilda

becs jag tycker du ska skriva om mode och sånt, hihi för det tkr jag du är bra på, t ex att tipsa sidor osv <3 och tipsa i photoshop maybe? <3

2008-12-21 @ 18:41:20
URL: http://mperson.blogg.se/

Lämna kommentar så lämnar jag en i din blogg

vad heter du?:
Kommentera fler gånger? Kryssa i!

Lämna gärna mail om du vill :)

Har du en blogg ? :):

Vad har du på hjärtat ? :)
Trackback
RSS 2.0