SJUK

Har ni något tips hur man blir frisk när man har ont i halsen, hostar & är hes? Jag ska troligen vara hemma imorgon :/ Är supertrött. Jag har hört att man ska äta vissa saker & så men jag orkar inte. Vet ni en bra medicin eller någonting så säg bara till.
P.S imorgon bloggar jag massor, lägger in det här med headern som är ganska efterfrågat <3

Haha superrolig bild ;)

I måndas var jag jätterädd! På biologi lektionen fick jag testa pulsen & blodtrycket, hade jättejätte hög puls!! 130 slag/ minuten. normalt är 60-80 , tänkte "shit har fått mammas hjärtfel!" Mamma har dubbelslag, var rädd att jag också hade det, men det är bara det att jag stressade upp mig. på displayen så slog mitt hjärta skitkonstigt, blev jätterädd. Men jag kommer säkert ärva det men det är inget större farligt direkt. Till exempel att jag inte kan sova över hos ngn mer än 1 gång per helg eller någonting, jag känner mig själv, då blir jag sjuk. Jag behöver tydligen mycket vila. Men jag tkr det e rätt så lagom att sova hos nån freda - lördag, vara hemma lördag kväll & hela söndagen, kanske ta någon promenad med hundarna & elli eller någonting. Eller ?

Förresten, har fått 21 kommentarer på min blogg idag, tack! Fortsätt så <33

P.S grattis på födelsedagen ida ! <3 Ingen sa till mig att du fyller år ida, förrän du kommentera det :P <33

Header

Har fått massa kommentarer om att jag ska visa hur man gör headers.. Klart jag kan visa! Men jag måste veta vad det är ni vill veta? Hur min header är gjord? Eller hur man lägger in headers? Jag rekomenderar designadinblogg.se om du vill ha tips på hur man gör, men visst visst kan jag göra det! Det ända problemet är att jag inte kan visa hur det ser ut, vet inte hur man klickar print screen! :( Har någon en HP dator, laptop, svart som kanske kan hjälpa mig? <3

Tävling ?

Borde jag göra som alla kända bloggare (vilket jag inte är) och ha en tävling typ om ngt smycke jag köpt eller en header till din blogg? Jag vet faktist inte, jag vill veta hur många besökare jag har, så om ni vill att jag ska ha en tävling, om ni har läst dethär, skriv ngn kommentar så jag vet om jag har många besökare eller inte.

Hypnotisera dig

Hypnotisera dig själv till en joddlare, haha sköningar.
Klicka på den så kommer du till youtube.com ta fullskärm!

Smink.nu

                                         smink.nu


  Pyramid Makeup-set
Skit ball smink-pyramid, 99 kr ska nog göra ett inköp.. (a)
http://www.smink.nu/pyramid-makeupset-p-130.html?SESSID=9435bac5ded8657074da669c097ead16

Leopard mönstrad hoodie

Var inne på forever21.com

Sett coolare hoodie?! skitsnygg, önskar den fanns i butik någonstans :/

NY HEADER

Nu ska jag sluta skriva med datum, pallar inte det längre!

Iallafall, har ny header, ska jag ha den nu? Jag love it! ♥

Kollade lite på www.modezine.com/se ...

Sötaste pudret eller hur ? Gulligt nagellack!

Me like!

SÖNDAG 31 NOVEMBER

Haloj! Är sjuk, har inte hunnit skriva ! Fick en kommentar att jag börjat trappa ner, nej det har jag inte. Jag har inte skrivit den här helgen, har haft så fullt upp den här veckan, men jag kommer inte trappa ner. <3
Igår förlängde jag ellis naglar, det blev jättefint om jag får säga det själv. Ska nog börja ta betalt för att förlänga andras naglar :P Tänkte ha det som sommarjobb, förlänga sin mammas kompisar, mina kompisar, och andras naglar. Och ta typ en 100 kr för det, det är ju inte billigt att skaffa grejerna. Så det år ett tips på sommarjobb! Vet vet, det är vinter nu, men man måste vara ute i god tid! Jag sommarjobbade i somras på mammas jobb, 5 veckor, 3 dagar i veckan, känade 4500, men om jag ska jobba där i år igen så begär jag löneförhöjning ^^ Kanske iaf, jag betalade ju den här datorn själv ! Jag älskar datorn extra mkt för att jag jobbade jävligt hårt för den & fick 500 kr över, datorn kosta egentligen 5000 men mamma tog bort momsen, 1000 kr. Och de 500 la jag på Ölands resan!
Här är några grymma tips att skaffa sommarjobb även om du e minderårig (under 16)

  • Fråga mamma eller pappa om man kan få göra ngt litet på deras jobb, te.x assistera sin förälder, eller ngt. Det är mycket billigare för ett företag att ta in minderåriga under sommaren, och de gör konstigt nog alltid ett bättre jobb!
  • Gör något eget, som jag kom på här. Sälj något du gjort med någon kompis, vara städare åt päronen & begär en 100 lapp för varje gång.
  • Kolla med din mammas kompisar, dom kanske jobbar nånstans där du kan få jobb.

vet att det är vinter nu men man måste vara ute i god tid innan någon annan får jobbet!


FREDAG 28 NOVEMBER

shit alltså! Tänk innan sommaren, hittade gamla bilder, fan va vi var uppspelta inför sommaren! Och nu, är det snart jullov, men shiiiit vad snabbt höstterminen gick!! Det är 12 dagar kvar till lovet, det är inte mycket ? Sen har vi nästan lika lång termin, sen är det sommar.. Det går undan här!! Hoppas vårterminen går lika snabbt som höstterminen! Jag längtar som fan efter sommarlovet! Men måste ändå erkänna att jag gillar vintern, snöbollar (som blir allt färre pga att klimatet förändras) man kan springa runt i jackor och rulla runt i snön, ja, vintern är härlig i början, sen blir det slask, sen jullov, sen julafton, sen nyår, sen.. får man bara ta dagen för det den är. Jag tror iallafall att det kommer gå ganska snabbt till sommar lovet, HOPPAS! Ska ha en nedräknare på bloggen efter julafton till Juni månad, man vet ju inte exakt datum direkt. Lägger in lite bilder INNAN sommaren, ush vad jag saknar det! När man badade i april månad och höll på att frysa halvt ihjäl, HAHA!

DOMMARUDDEN, HADE SKIT ROLIGT! i miss...

Matte med mina solglasögon. Några dagar innan sommarlovet.

Davve haha max kan inte stava.

Matilda! Mags tog bilden, visst är den lite scary ? :)

Vigge ditt cp. Han har typ mags solglajjor.

åh kommer ihåg weilers fjortishår, det är ett minne blott :') Mags solglajjor som vanligt^^

Jag var inte med alla gångerna på bilderna, hittade dom på mags gamla pea som hon glömde lösenordet till, hon har kvar alla bilderna, hon kunde ju inte radera dom! <3

Jag längtar tills sommaren 09!


TORSDAG 27 NOVEMBER



Hihi, kan man vara skönare ?

SÖNDAG 26 NOVEMBER

Ska jag lägga av med att skriva med datum & skriva riktiga rubriker ? :) Känns lite roligare ! <3
Ska jag göra ny header,? gillar den jag har nu, pallar inte ha överdriven photoshop design, det blir så överdrivet tycker jag! Ska nog ha en enkel, rosa header med några bilder bara känns roligt, typ som dom jag hade förut ! ♥
Fuck imorn ska jag ha skola igen, men tack för det otroligt vackra strömavbrottet som gjorde att vi i skarpängskolan kunde få njuta lite av ledighet och snön lite till, det har varit jätteroliga dagar då vi varit ute från 12 - 18 och bara gått runt, frysit som fan, slängt ner varandra i snödrivor, haft snöbollskrig, ringt till Enhagen och hackat på dom lite, varit hemma hos nån när kl e 4 och det e bäckmörkt ute och chillat, snackat, och ätit. Vi gick på pizzerian igår också, den var bombad av skarpängselever, iallafall satt det bara folk från skarpängskolan där inne x)  Lägger in bilder vi har tagit för att skryta liiiite till om våran underbara ledighet, fan vi har haft det najs! Jag och hanna bad till Gud också att vi skulle få ledigt idag, onsdag, yeeeeaassss det funkade, underskatta aldrig gubben där uppe ! x'd Och på Freda har vi sovmorron också, sen är det helg, sen är det skola , igen men vi måste ju ta igen allt vi missat, fysikprovet ! :D yeeasss slapp det!

Ebba sötnos!

Haha! CF kastar snö på mags&bell x )

naah Kolla erik&Vigge ! x'D

Erik hoppade av, så vigge flög upp i luften.


Inga kommentarer, vad gör CF? x)


Haha jag har Ebbas fågel på huvudet!

Dom stora jvlarna e bells. :D

Fåglarna sitter på mags huvud.

ONSDAG 26 NOVEMBER

Hejsan, e hos mags. Jag hade visst fel! Det gick, dom övertalade hennes föräldrar allt vad dom hade, vi hade det superkul ^^ Idag ska vi kanske åka till Täby för att kolla in Julklappar :) Jag kmr nog inte köpa till alla i år, har köpt till En kompis som ja inte nämner namnet på ^^ och sen till mags. bell & ebba sen får det va, jag har typ en hundra lapp, ni kanske förstårr varför jag snålar? Har ni ngt tips på vad man kan ge sin kompis i present ? <3

ONSDAG 26 NOVEMBER


Skön kille som samlar på dammsugare ;D

TISDAG 25 NOVEMBER

Sjulelu jag sitter här & chillar. Min kompis micks visa att man kunde söka på sin favvo låt på karaoke så jag gör det just nu thiihi.

Jag ska typ inte göra NGT ikväll :/ Jag känner på mig att mags inte kommer att kunna ha filmkväll hos henne, ser om jag har rätt ? :O Det brukar faktist bli så, förlåt maqs, men det är inte första gången det händer att vi bestämde ngt och du inte plötsligt kan, fast jag var lite sen med beskedet att jag kunde sova så dt blir lite problemas. Men jag skriver säkert ikväll om hon kunde eller inte x )

TISDAG 25 NOVEMBER

YEEAAAAS ingen skola idag heller !!! :D Elen funkar inte och ventilationen e paj så vi får va hemma ida, och kanske imorgon !!!!!! :) Sååå skönt som ett litet extra jullov! Om vi slipper imorn så slipper ja fysik provet ;D Ska snart dra till mags och njuta av snön sålänge den finns kvar, med bell & ebba också. Har såklart myskläder på  mig idag, varför klä upp sig? Ska sticka nu, vi ses !

MÅNDAG 24 NOVEMBER

Halloj ! Jag, viktoria, Gustav, Theo, Rickard & Hanna hade snöbollskrig idag, asroligt! Jag hade luvan över huvudet, och vantar och jeans. thihi satsa fett hårt för att slippa få in snö, vilket jag fick iallafall när jag ramla baklänges ner från en backe från hannas tomt men nu är det ju snö det var jättemysigt ^^ Vi gjorde snöänglar också och åkte i sopsäckar ner för en backe, det gick inte så bra eftersom det var sandat under :/ Men vi hade asroligt, det kommer bli rekord varm vinter, enligt smhi upp till 20 grader, tror inte på det, men fan va najs isånnafall med beach party i Januari, eller iallafall att kunna ha fleas på sig i vintern! Nu ska jag ta tag i fysiken.

Jag, insnöad ^^

MÅNDAG 24 NOVEMBER

Yeay nu är det 29 dagar kvar till julafton! x'd Vi fick sluta kl 11 idag pga strömavbrott och att det snöade fett mkt asskööööönt !! :) Slutade ni också tidigt? <3

Nu sitter jag i gustavs rum med Rickard, Hanna, Theo & gustav ofc. Dom spelar guitar hero med trummor också, mikrofonen funka inte :/ Jag sjunger ändå med i låten ^^ Ska nog dra, men kanske skriver ikv,


SÖNDAG 23 NOVEMBER

En fråga bara - är ni nöjda med er själva ? Jag har sånna här dagar när man ställer sig framför spegeln och säger för sig själv : Fan va bra jag ser ut idag, och mina ben ser kortare ut än vanligt faktist, den där tröjan passar till mina örhängen, yes! Håret ligger helt rätt!
Och så finns det sånna här dagar: Gud, undrar om jag inte ska börja ursäkta mig själv för hur ful jag är, kolla bara! Så fuuuuul. Och mina ben ser längre ut, och blä jag ser längre ut! Jävla dampsmink.... Fan skulle ha tvättat håret igår!

Mitt största komplex är nog att jag har ganska långa ben, iförsig har dom inte växt sen femman, men kan inte släppa tankarna från att mina ben är långa! Jag tycker lxm att det är snyggt på vissa, men då ska man inte ha smala ben, utan normala. Jag hatar att vara smal, jag vill vara normal byggd, ingen tkr det är snyggt egentligen att vara smal, tror jag. Fast jag tycker nte att jag är överdrivet smal, iallafall som förut när jag försökte dölja det hela tiden, asjobbigt, men jag pallar inte bry mig så mycket längre. Jag har oxå komplex för min ena profil i ansiktet, jag tycker att den är hemsk!! Men jag tycker att alla tjejer ska tänka såhär: Killar är inte lika snygga dom heller, alla har ju komplex! Även dom. Men om jag tkr om en människa som alla andra tycker är hur jävla ful som helst kan jag tycka att den är fin. Eftersom jag tänker på insidan mer än utsidan. Jag lskar att spexa med mitt utseende och även om jag nte är snygg elr vacker, jag är trygg just nu och vill inte vara någon annan än mig själv, jag är den jag är och är rätt stolt över det. ♥
Så tjejer, gör det bästa av ert utseende, alla har ju någonting fint, framhäv det med smink, kläder, ja det finns ju jättemånga sätt! Om ni beskymrar er för era ben, har jag ett überbra tips!
Smal : Använd ljusa tvättar, gärna med stora bakfickor vilket ger ett intryck av större rumpa.
Är du större, använd mörka byxor med små fickor som får dej att se mindre ut!

Det här förändrar inte ditt utseende, bara ger ett annat intryck! Stå på dej!

SÖNDAG 23 NOVEMBER

Ny header, tog typ 3 minuter att göra men jag tycker den är enkel och inte för mkt, fin! Vad tycker ni?

SÖNDAG 23 NOVEMBER


Fan vad jag frös alltså, jag var skitförbannad igår när alla andra var lyckliga över snön! x]


Simone sötnos!

Simone och Mickan ^^

På cafét när alla nästan ätit upp.

Simone och elli <3


Hjärta i snön som micks gjorde, jag hade gympadojor på mig ;S

SÖNDAG 23 NOVEMBER


KOLLA IN SÖTSAKERNA FRÅN LINDEX, i need i need
kolla på www.modezine.com.se  dom har rätt bra saker!

SÖNDAG 23 NOVEMBER

Förlååt för att jag inte har skrivit på två dagar x ) Jag har haft lite fullt upp, i fredas va jag me Micks, elli , simone bilder kommer senare ! Har jätteont i huvudet och i halsen verkligen, är skittrött.
Ni som tycker det är jobbigt att somna, ett skitbra tips kommer här för att slappna av och somna på några minuter, det funkade för mig !

  • Lägg dig på rygg i ett mörkt, tyst rum. Släpp alla tankar, och kom på en berättelse i ditt huvud, eller berätta ngt i tankarna.
  • Lyft höger arm och håll den 45 grader i 30 sekunder, sen sänk ner armen sakta.
  • Lyft vänster arm och håll den i 45 grader i 30 sekunder, sen sänk ner armen sakta.
  • Lyft höger ben och gör samma sak som med armarna, och upprepa med vänster ben.
  • Lyft huvudet och andas tungt, och håll huvudet uppe i 30 sekunder, och efter 20 sekunder, håll andan i 10 sekunder, sen släpp ner huvudet och andas sakta ut.

Nu borde du ha somnat, det fungerade för mig, och tro mig, jag har jättesvårt för att somna ! hoppas det fungerar för dig !

Idag känner jag mig jätte risig och helt utmattad. Förresten, de tre tröjorna under det här inlägget, jag beställde dom. 250 kr för 3 stycken, asbilligt !!! För att beställa just dom 3, surfa in på:

http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=037135&mid=62

Har köpt en ny brun utan sol, jag pallar inte vara blek, känner mig fin när jag är lite brun, man behöver ju inte vara äckligt brun, bara lite gulligt brun, som i början av sommaren ! Det tycker jag e väldigt snyggt, särsilt på vinter när alla (FÖRUTOM ELLINOR, den jäkeln ska fan flå hennes hud) är vita, iaf nästan alla :P Jag tycker grymt mkt om att få kommentarer, det stiger statistiken, fortsätt så folket, love ya ! <3


TORSDAG 20 NOVEMBER

Jag sökte lite på internet, och hittade en bar klädsida med ganska så billiga kläder .. !!
 

250 kr 3-pack fatta ? :D                           150 kr, jag tycker den var söt !!

Sen har vi ju portot ! :S aja , najsa var kläderna iaf. du hittar dom på : http://www.modezine.com/se/


TORSDAG 20 NOVEMBER

YEEEAAY , imorn är det fredaaag !! Och då ska jag & micks på premiären av twilight! Vi vann ju biljetter, remember ? :) Jag har märkt att många börjat kommentera min blogg, jättegulligt, jag älskar kommentarer ! Hur skulle bloggen funka utan det ? :) Jag vill gärna ha kommentarer om jag ska ändra headern eller sånt, love you all!

Mamma och pappa har varit och köpt saker, jag och lilla elli ska ju gå rasparaden (det kallas så) som är en slags utställning, man gör reklam för hundrasen, så vi ska ha vita skjortor, skotskrutiga kjolar och vita knä strumpor, lite skotsk skoluniform liksom ! Våra hundar är ju från Scotland och därför ska vi va lite skotska :P Kjolen va rätt coolish faktist, fast ingenting jag skulle gå runt med, jag gillar inte riktigt att synas på fel sätt, den är inte riktigt min stil, men ball var den !
NU SKA JAG KÄKA, LÄGGER IN ETT INLÄGG LAAAAATER . <3

ONSDAG 19 NOVEMBER

Hallå hallå nu sitter jag i sängen, idag är det onsdag, Lillördag som man kallar det, chill !
Jag ska snart göra kaffe, har såklart mitt egna lilla recept ^^ Kaffe , skummig mjölk, då blir det ju kaffelatte typ, men innan mjölken har jag i 1 matsked oboy och en sockerbit, thihi vanligt kaffe e också gott med det här e extra gott tycker jag ^^

DET SNÖAR ! Hehe nu kan vi inte cykla till skolan längre, och nu är det vinter verkligen, man får se det från den positiva sidan, nu kan man krypa ner ordentligt i täcket utan att svettas ihjäl sig, ha en mysig tjejmidda med girlsen när det tidigt är mörkt ute, jättemysigt tycker jag att det blir mörkt så tidigt, eftersom en kille i min klass satt vid sitt skåp ( han har skåp under mig) så kom jag inte iväg förrän en kvart senare, och sen så var det några våldtäcktsmän som råkar gå i min skola som höll kvar mig, men Erik räddade mig. Så när jag gick hem så var klockan kvart i 4 tror jag, vi slutade typ kvart över 3, fett sent, så var det mörkt ute nästan. Jättenajs, fast jag frös arslet av mig, och min näsa var helt röd när jag kom hem. På tal om röda näsor, så kommer jag ihåg när hanna absolut skulle klämma en finne jag hade på näsan, och det började blöda och blev ett jättestort rött märke, attraktivt...! Så ofc, börjar hon sjunga:
Rebecca med röda mulen
Jätteroligt, hanna !!


STEKIG BILD ELLER WHAAAAAT?

TISDAG 18 NOVEMBER

Hehe fixat ny header, den är bra sålänge.

TISDAG 18 NOVEMBER

gammal bild men det var väl någon gång i oktober detta år. Hur kan man se ut såhär ? Stackars tjej ! Dom var helt översminkade, man ser inte så bra på bilden, det är skabb. Har aldrig riktigt sett ut såhär men har varit lite fjortis men jag började typ bli det nån gång innan jul men sen så pallade jag inte, och hanna bleb skitsur för att jag inte hade idomin och ruffsigt hår, det var fjortis man skulle va! (detta hände någon gång i februari) och för att jag inte hade det och brunt hår, var jag emo?? Haha nej. Men bredvid henne såg det ju ut så :P Hon hade blont, rufsigt hår , idomin + concealer, och ja.. inte så mkt smink övrigt men ändå fjortis, förlåt för att jag mobbar dig hannish, men ingen kan säga att du inte var mega fjortis : ) < 3 Och för dom som tkr hanna e fjortis nu, HAHA tröga, isånnafall är jag mer fjortis, hon har ju inge smink, jag har mer ? förstår inte dom som fortfarande tycker hon e fjortis ^^ Och ellerhur ska hon färga håret brunt ? KOMMENTERA!!Jag tycker det, absoluuuuut. Lägger in en bild på hanna i blont, sen brunt hår (photoshop)




VILKEN FÄRG? KOMMENTERA

TISDAG 18 NOVEMBER

Jag har kollat runt lite på http://www.forever21.com/ och gud va snygga kläder dom har !
 
Två stycken snabba jag förälskade mig i.. Det sämsta är ju portot ! Och att jag inte kan räkna dollar :/ Men billiga är dom ju.

TISDAG 18 NOVEMBER

Hej, jag var tvungen att ta bort headern. En ny header kommer snart !


MÅNDAG 17 NOVEMBER

thihi crazy header va ? Känner mej lite flummig idag, fick en snilleblixt och var tvungen att göra den här headern! Superflummig, verkligen.
Vad tycker ni? den e lite mkt jag vet ska nog byta snart, eller?

SÖNDAG 16 NOVEMBER

Du är 0% emo!
Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Testa hur emo du är i testportalens emo test!


Du är 56% ond!
Visst är du ond men ännu har du en bit kvar innan du vill erövra världen!

Fler test hittar du på testportalen.se


Du är
Batman
80%
Fantomen
76%
Robin
74%
Kattkvinnan
64%
Hellboy
58%
Stålmannen
54%
Spindelmannen
39%
Wolverine
36%
Hulken
16%
Du är en mörk hjälte som
gillar tekniska prylar och har vigt
ditt liv åt att hjälpa andra.

Klicka för att testa vilken superhjälte du är!



SÖNDAG 16 NOVEMBER

Ny header, är den bra tycker ni? <3

SÖNDAG 16 NOVEMBER

shulelu. Det snöar !! Men det blir säkert bara slask -.- vi kommer inte ha någon riktig vinter, kan det inte vara vitt och fint ist för slaskigt och man förstör skorna hela tiden ? :S
Jag har ingenting riktigt att skriva om idag, har en riktig slapp dag idag, förutom att jag ska på dans. PALLA e jättetrött.
igår så skulle jag åka på en bom och mickan puttade på, och det gick så jävla snabbt och micks tappa greppet så jag ramlade baklänges med huvudet först. Så ont gjorde det inte, och så kollade jag mina naglar som fick ta smällen mest eftersom som kom i kläm. En nagel klarade sig inte !! Så vi ska väl åka förbi ålens och köpa nagellim för att limma fast en nagel, men jävlar va bra att alla andra höll eftersom dom verkligen stötte emot marken hårt, det e ju grymt bra kvalite på akryl naglar!

En vinter bild från min baksida. Äntligen snö och inte regn!

LÖRDAG 15 NOVEMBER


Asskön. ;)

FREDAG 14 NOVEMBER

FREEEEEEEEEEDAG, och ingenting att göra.. Alla är bara så borta, så jag får väl chilla själv dåra och se på film. Kollar på next, thiihi dumma amerikaner, vad vore TV utan dom ? :)

Idag har vi två födelsedags barn, MATTE OCH CAJ . grattisgrattis.
Erik våran extralärare är verkligen ovanligt omogen som anklagar mig för en massa saker, som när min kompis puttade in mig i en åtta som jag råkar känna så kallar han det våldtäckt ? Och såfort jag rör någon så är han på igen. Som jag sa till fredde som sa något ironiskt: japp, det är lika troligt som att Erik får en hjärnblödning.
Fredrik : va?
Jag : det behövs en hjärna.
Då kände sig erik utpekad och förstår inte varför, ja vad säger man.

TORSDAG 13 NOVEMBER

Haha hem till Midgård klipp så jävla sköna ! XD måste ses absolutely!

ONSDAG 12 NOVEMBER

Hejs, jag är astrött vill bara gå och lägga mig. Har precis pluggat kemi, matte&engelska. Jag har satsprov på Fredag i svenskan, bara ta hem imorgon och plugga, iförsig har jag alltid alla rätt på svenskan, men för säkerhets skull så tränar jag. Har alltid varit duktig i språk särsilt, inte matte, till min mammas STORA förtjusning (inte) hon är mattesnille rakt igenom. Själv hatar jag matte.
Förstår inte det roliga. Jag har pluggat på atomer i kemin , inte för att jag behövde, men känner att jag ligger lite efter i sånt eftersom jag har bestämt mig för att bli snille nu, förut gled jag förbi, gjorde liksom läxorna men inte riktigt råpluggade som jag gör nu, hahaha. Nu måste seriöst jag borsta tänderna och sova, är astrött.

ONSDAG 12 NOVEMBER

Hejs, jag är med malla. Vi har precis gjort det där personlighetstestet :P Skrev inte igår, pallade inte hade läxor att göra.. :) men skriver mer sen ^^ <3

måndag 10 november.

heejjsan Rebeccas Blogg! Det är Hanna själv som skriver klockan halv 11. vet inte vad rebecca har gjort under hela dagen förutom Biologiprovet i skolan. Men jag har dansat och tränat, väl här så har jag och rebecca fixat lite, just nu fixar vi hyn och hon ligger på golvet med huvudet i en skål med varmt vatten, du vet ånga är bra för ansiktet. Själv ´ska jag också lägga mej där nere, nu när jag tagit bort te-påsen från läpparna som ska göra dem slätare, för mer skönhets tips så fråga någon av oss  ( SMEXIT@pea / smexit.blogg.se eller beccan@pea / Ribbecca.blogg.se )
nu ska jag också fixa mej, masera händerna , smörja in naglar & nagelbanden i oljor och göra mej allmänt finare !
Ha det bra puss / Hanna

&

MÅNDAG 10 NOVEMBER

Shusan. Jag har precis ätit. Idag har jag fixat naglarna ! Jag har väldigt korta naglar så det blev lite svårt att sätta på lösnaglarna (eller förlägningen) men det blev jättesnyggt ! jag är supernöjd. Idag har vi också haft biologi prov, lättare än jag trodde, visst fanns det några frågor man inte fatta men de flesta var lätta ! Jag har gjort alla mina läxor också, och efter naglarna åkte jag och pappa förbi TäbyC för att han skulle köpa ngt till fotbollen (han e tränare) och jag skulle in på kicks och köpa nagelpolerare, lotion och sminkborttagningsmedel. När pappas jobbarkompis fixade naglarna på mig sa pappa : "Tänk vad jobbigt att vara kvinna. Behöva sminka sig varje morgon, borsta håret och fixa naglarna och jämnt se bra ut. Jag skulle nog vara so oattraktiv att ingen vill ha mig " Haha, jag tycker inte att det är jobbigt, det är ju roligt att göra saker med håret, sminka sig, fixa naglarna och sånt ! Tänk vad tråkigtatt vara kille, inte göra ngt med utseendet förutom kanske något med håret. Stackarna.
Jag har hittat en grym sida som man kan besöka varenda kväll (om man har ett öppet sinne) och kolla horoskopet, det stämmer så bra ! http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm jätte bra, man kan kolla horoskop i många olika saker. Jag tycker det är superkul att kolla framtiden och så inträffar det också ! ,9


Hehe lite sämst bild med man får ta vad man får x)

Hanna sover hos mig ikväll, det ska bli najsigt :)  Vi planerar på att gå hos en sångpedagog, eftersom vi vill bli bättre på att sjunga, det är roligt att sjunga ju !


SÖNDAG 9 NOVEMBER

Hejs, jag är väldigt trött. Vi hade en jasslärare idag, skönt. Jag gillar inte streetlärarens smak på dans. Jag älskar jass och vi hade modern jass med lite balett inblandat. Jätteroligt. Jag har typ gått runt och sjungit på någon låt "everyday" den är så jävla bra, vet inte vad den är  ifrån, vet bara att den är bra, jag har den på Ipoden, på bloggen alltså ! Sjunger med glatt. Jag hoppas det går bra på Biologi provet imorgon. Tror det, har slagit vad med Johan om 10 spänn om att jag slår honom, Snillet ! Gör jag det, då är jag jääävligt stolt över mig själv faktist :) Jag tror det, min käre fader har hjälpt mig, jag får fixa naglarna imorgon också hos hans jobbpolare. väldigt nice.

SÖNDAG 9 NOVEMBER

Kände för att göra en ny header, ska jag ta tbx den gamla ? Hade ingenting att göra så gjorde snabbt en ny bara. Kommentera vad som tyx , måste veta !

 1

Eller

 2

Eller

 3

SÖNDAG 9 NOVEMBER

Jag måste sätta igång med biologin ! Iförsig är jag typ den enda i klassen som har pluggat, vad gör man inte för att få höga bertyg í åttan ? Om de märker att man är intresserad av ämnet så höjer dom betyget, om man fjäskar lite och sådant. Det har ju funkat har jag märkt ! Alla lektioner jag har med "teskedsgumman" som vi kallar henne, får jag jättehöga betyg i , bara för att jag är ett underbarn när det gäller språk ^^, särsilt engelska, och så är jag ju duktig på franska också , då är det väl klart jag får högt betyg, eller som lärarna säger "omdöme" same shit, jag får ändå bra på de omdömen jag är bra i ämnet och fjäskar för lärarna och räcker upp handen, det är ett tips ! FJÄSKA ^^ det funkar sååå bra, det vet jag av egen erfarenhet. Om jag visar mig vara väldigt engagerad på musiken, höga betyg ^^ Då kommer man ju in på de gymnasium man vill komma in på? Själv satsar jag på tibble gymnasium och att gå estetiska linjen eller vad det nu heter. Estetiska linjen innehåller dans, sång och teater, yeeaih (som mags säger) så älskar jag allt detdär och har alltid gjort. Det är det ända jag saknar med friskolan, musiken dansen och teatern ! Kanske inte teatern , men när vi hade en musikal så fick man dansa och sjunga, det är ju det som är det roliga, inte att spela teater.

SÖNDAG 9 NOVEMBER

Tjenare. Idag är det fars dag, vi har inte gjort ngt än eftersom pappa jobbade natt och ska sova hela dagen.. nästan. Idag ska jag på dans, balett och Street. Jag har precis noppat ögonbrynen, tyckte att jag behövde det så som dom växer, om jag skulle vänta en månad skulle nog jag inte kunna se något. Vi har köpt tårta till farsdag, som iförsig bara jag & pappa gillar så jag får nästan hela för mig själv !!! thiiihi det var meningen med att köpa tårtan, hoppas inte brorsan gillar den, mamma gör det inte tydligen.
Min bror ska klippa sig, han har ju typ ganska långt hår, och ville ha en sån här fjortisfrilla. "VÅGA SIMMA MOT STRÖMMEN, RICKARD." var ungefär vad jag sa, förstår inte vad som är mening med dom där äckliga frisyrerna ? Det är såååååååååå fult ! x ) Det är ju dom killarna som går och kallar andra bögar, vad fan är dom då med den frisyren ? :P Det blir bara värre om killen har blont hår och fjortisfrilla, det är seriöst det fulaste som finns ! Så följ mitt råd killar : ingen täbyfrilla, ingen tjej jag känner tycker att det är ett uns snyggt. Om ni inte gillar killar alltså :) Nej men min brorsa ska klippa sig i samma frissa som zac efron, jag tror Rickard passar i den.



LÖRDAG 8 NOVEMBER

Hej ! *gäsp* är astrött, har precis sett på "raise your voice" och stretchade medans, jag kan nästan gå ner i split, 10 - 15 cm kvar ! fast iförsig var jag uppvärmd och sånt så inte så konstigt att jag kom ner långt. Jag försöker ju komma ner i split, så när jag sitter i soffan, sitter jag i typ.. som buddhister gör i filmer ? ^^ Det gör ju att man blir vigare ialla fall! Alla tycker att jag är onormalt vig, och att jag inte har några ben i kroppen, men så vig är jag inte ? Det finns många många fler som liksom är sååå mycket vigare än mig själv, men dom i klassen är ju så oviga att det är roligt thihi. Det känns så himla tråkigt att vinter har kommit, därför gör jag saker som får mig på lite bättre humör, lite brunutansol, så får man lite sommarfärg på kroppen, lite sommarkänsla där ? Och idag badade jag bubbelbad och la ansiktsmask, och gurka, men de cpade så jag sket i det. är så jävla hängig idag ! kände att jag behövde göra sånt som jag inte brukar göra, som att chilla bara. Förresten, har ni sett ipoden ? Vissa låtar funkar inte, vet det :(

LÖRDAG 8 NOVEMBER

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till fem och skriv sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du göra om din pojkvän var otrogen mot dig? 
    Haha sötnos <3

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
    vart stack ni? :)

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
    Fuck you ! :D <3

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

    äh skitsamma.

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

    Kom till tredje våningen!


 
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

   Jaha, jaa jag med!!! :D <33

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

    Hej du! Tänkte bara sig att det är Tila tequlia just nu! :) Vad gör du ?

8. Vad vill du höra mest av allt?

     Glöm inte att ställa tillbaka klockan till vinter tid ! :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

    Har ni snackat med han?

10. Din mest romantiska replik är:
     Du är söt, du är underbar, du är den som får alla att le :) Skicka detta till minst 10 personer underbara personer, även mej? annars kommer du vara den personen som inte kommer ha någon vän på flera år.

1. Ta fram din mobil
2. Kontakter
3.Svara på frågorna, haha

Är du kär i nummer 7 ?
Ellinor - aa jättekär -.- :)

Tycker du om nummer 10 ?
Fanny - såklart !

Har du någonsin varit kär i nummer 15 ?
Fältassistenterna - Nej ? :S

Har du pussat nummer 20 ?
Ida - Nej :$

Har du kramat nummer 25 ?
Kundservice - Nej

Har du hånglat med nummer 30 ?
Mamma - Nej, lyckligtvis

Har du träffat nummer 35 ?
Mickan "mikröv" (som hon kallar sig själv) - Japp :)

Tycker nummer 40 om dej ?
Olivia - Ja såklart hon gör :)

Har du varit hemma hos nummer 45 ?
Simone - yes ofcourse :)

Säg en mening om nummer 50 !
3svar - Ja.. Du gör att jag kan lyssna av mina meddelanden... tack


LÖRDAG 8 NOVEMBER

Ingenting att göra ? Gör testet sålänge ! Det här är inget spåtest eller någonting, få bara reda på lite saker om dej själv och testa ditt undermedvetna. Hittade testet på någon sida och la in det här.


ta fram en penna och ett papper !


FUSKA INTE, BLÄDDRA NER RAD FÖR RAD. !


HÄST KO TIGER FÅR GRIS


Sätt djuren i ordning. Vilket djur tilltalar dej mest?



BESKRIV DESSA ORD MED ETT ENDA ORD: Hund, katt, råtta, kaffe, hav.



YELLOW ORANGE RED WHITE GREEN
Skriv ett namn vid varje färg.


SKRIV DITT FAVORIT NUMMER + DIN FAVORIT VECKODAG.




KLAR? KOLLA IGENOM SVAREN NOGA.



REDO?



DU SER I DIN ORDNING VAD DU PRIORITERAR MEST
Tiger = Stolthet
Häst= familj
Ko= Karriär
Får=Kärlek
gris=Pengar




Hund = din egen personlighet
katt = din partners personlighet
råtta = såhär tycker du om dina fiender
kaffe = ditt kärleksliv just nu
Hav= ditt liv

Yellow = glömmer aldrig den här personen
Orange = en sann vän enligt dig.
Red = Älskar otroligt mycket.
White = Din tvillingsjäl
Green = minnas resten av ditt liv

Favorit nummer = Skicka detta test via mejl till det här antalet!
Favorit veckodag = Någonting bra händer dej !

STÄMMER DET ? DET GJORDE DET FÖR MIG IALLA FALL. HOPPAS DU INTE FUSKADE OCH DET SKET SIG.

LÖRDAG 8 NOVEMBER

Hittade bilder från Öland med Ellinor, gud vad jag saknar sommaren ! Vi hade det superhärligt ! Vi åkte iförsig den molniga veckan, veckan innan var jättevarm! Fast det var skönt i vattnet iallfall.
Synd att det bara varade en vecka :( Här kommer några bilder av flera hundra bilder som vi tog.


Tog bilden liten, eftersom Elli inte tycker om bilden.


Min och ellis hattar, thihi stekiga va ? ^^ Jag kände mig tvungen att köpa en sån här hatt, Elli liksaså !


vilken superhund ! (hon är över en meter uppe i luften på en tjock gren ^^)

Slottsruinerna.


Vid trollskogen (bilden e omgjord i picasa)

På måndag förresten, gud vad jag längtar ? x ' )
Ska fixa mina naglar då, visst låter fett ytligt, men det är najs! Ska få såna här lösnaglar som sitter typ fett hårt och fransk manikyr, jag som inte kan sluta bita av mina jäkla naglar, när jag har lösnaglar går det inte längre ! Så det är najs, lägger säkert in bilder när jag har fått dem fixade.

LÖRDAG 8 NOVEMBER

Tjillevippen. Lördags känslan har jag verkligen, tog upp en påse chips med dip från gårdagen, åt upp allt, varför inte ? :) Idag ska jag typ träffa Micks och Ida på dagen sen på kvällen får jag ta det chill bara.

När jag väl har tid, kan jag skriva ner några jävligt bra skönhetstips (inga produkter) bara vanliga saker som alltid finns till hands ! (som jag ändå alltid verkar glömma)
- Drick mycket vatten, istället för läsk eller mjölk. Det gör att huden blir finare och att mörka ringar under ögonen försvinner !
- Sätt på en ansiktsmask (om du har en) och lägg blöta pads över ögonen, eller gurkor, bra för mörka ringar under ögonen.
- Koka upp vatten och lägg i en tepåse, ta upp te påsen, lägg den på en tallrik, och vänta tills den har svalnat liiiite, och sen så lägger du den på läpparna, dom blir jättemjuka då, perfekt när vintern gör att det blir så torrt !
- Borsta tänderna minst en timma efter att du ätit, annars borstar du in smuts i tänderna, men glöm inte att göra det också för annars lägger sig sockret på emaljen ! ett tips är att borsta tänderna på morgonen innan du äter, sen vänta en kvart ungefär, skölj munnen med vatten och ta bort de värsta resterna med tungan, sen borsta tänderna igen lite lätt.
Inte så många tips men de är grymma !





Skön bild på mags.

FREDAG 7 NOVEMBER

Hejshejs ! Jag har precis käkat chips och sett på film med mamma, broshan e borta och pappa jobbar så det e ganska soft för annars så hör man skjutljud från datan och hela golvet vibbar (bashögtalare) av brorsan som spelar CS, det e räääätt så irreterande. Har aldrig förstått meningen med CS och WoW ? Vad är det roliga ? Killar e konstiga ibland, särsilt dom som spelar spelen, hihihiiih.
Idag så var jag lite med Olivia på dagen, vi åt toast och oboy, mmm.. Och så såg vi på HSM 2 , fast inte hela, skulle på dans efter.. Vi gjorde en ny dans, som alltid. Riktigt kul faktist, har aldrig dansat just den dansstilen, vilket kändes najs för man fick verkligen ta ut rörelserna och bara flyta med. Läste maqs blogg, om det där med killarnas dialog.

"-  Inga tjejer gillar typ mig, säger en med en suck.
-  Känner desamma, säger ngn av de andra och kollar ner i bordet.
-  Men tjejer är ju så komplicerade, säger en tredje.
Livet vorré enklare om man vorre gay, säger den första.

Så sant, stackars killar som utsätts för tjejer.. Men så dåliga kan vi väl inte vara eftersom ni ägnar tid även fast vi e "skitkomplicerade och går inte att förstå sig på"
Så jobbiga är vi väl inte ? :) Så ni vet så tycker vi tjejer att ni är
" ett stort mysterium full av tankar på sex, fotboll, sex, sex återigen, tjejer, oj kom att tänka på sex igen *oooops* "
förstår ni vad jag menar ? :)

TORSDAG 6 NOVEMBER

Shulelu. Hanna kunde såklart inte göra någonting ikväll så jag får väl vara ensam -.- så då får jag väl geeka ännu mer läxor.. Och se på high school musical själv mhihihi beroende. Dans och att sjunga är seriöst min drog x) Jag fick en kick idag av att dansa och sjunga så mitt i omklädningsrummet stämde jag och Hanna in i en sång, och dans också, eller Hanna dansade och jag sjöng, även fast jag visste att typ vem som helst kunde höra. Och i oxens horoskåp står det alltid att oxen är duktig på att sjunga, det kanske jag är ? Det ända jag vet är att jag älskar att dansa och sjunga, sitter och sjunger på någon låt från HSM den e ju grymt rolig att sjunga ! Den e inte så bra men grymt rolig att sjunga, och jag började sjunga på kemin också, kände att jag behövde det bara ^^
 Här kommer en söt bild på bitchen Hanna som inte kunde vara med mig ikväll.

TORSDAG 6 NOVEMBER

Hej igen, ikväll kommer Hannish hit. Vi ska typ.. Först plugga biologi, hallå, prov nästa vecka ? Och sen ska vi typ lägga ansikts mask och ta sånt här hårborttagnings creme från veet på benen och lite annat mysigt, Ja, vi kommer ha det finfint. Vi ska också se på High school musical 1, är typ beroende av låtarna (mest av zac efron såklart) det börjar bli lite uttjatat om zac men vem bryr sig ? x ) Han e supersnygg, vad kan han göra åt saken och att alla tycker det ? x'd Jag har bara en kompis som inte tycker han är ashet. Förstår mig inte på henne ibland x )
Imorgon har jag ingenting att göra, booring. Bara för att jag inte har ngt att göra kanske jag kan dra till Jawa.. ? Lite utmobbat ställe kanske men personerna e schyssta i alla fall. men nu måste jag fixa lite saker, har spindel väv kvar från halloween festen vecka 41 .. Hehe vet 5 veckor sen men jag kan erkänna att det e lite trögt.

 
Vad tycks om nya headern ? Ska jag ha den gamla eller var den bra, ? Var lite trött på den förra ^^

TORSDAG 6 NOVEMBER

Shulelelu.
Jag har ju typ översatsat på biologiprovet, och andra läxor, och när man väl är insatt, fan va roligt det blir ! x'd Det är ju inge fel att tycka att läxor är kul IBLAND man lär sig ju bara mer ? x) Jag har geekat hela veckan med läxorna hoho och ingen har typ ens börjat ? x' ) Maggie sa just att jag stör henne med min existens. äkta henne, tönt som alltid, ligger nu och gapflabbar på sängen, moget.
Iallfall, med läxorna, har blivit mobbad hela dan för det, hoho förstår inte vad som är felet ;) eller jo jag har ju alltid hatat läxor, men det där med att läxorna e bra e nog över snart hihihiiiih. men NU måste jag sluta, mags vill ha hjälp med blogg x'd så jag får väl hjälpa den hjälplöse loosern


ONSDAG 5 NOVEMBER

Hej alla, mitt internet på min dator laggar, så jag har inga bilder att lägga in, är på päronens dator. jag kom att tänka på någonting, varför är alla så himla rädda för bögar ? Dom e ju för fan också människor, jag är hetro och alla hetro ser ju ner på sånna men det är så fel att de diskrimineras. Folk kan se mig som en dum blondin men jag är mycket mer än så. Jag respekterar folk, och fattar inte hur folk har samvete nog att bry sig om att någon är gay ? en tredje del (tror jag) av våran befolkning är det, vafan vänj er ? Läste i en tidning att man föds med det och man kan se på luktsinnet om man e gay. Vet inte varför bara kollade lite snabbt. Jag tror inte att alla e så rädda för sånt innerst inne utan bara rullar med strömmen och säger det, är ni så jävla iq befriade killar att ni typ tror att bögarna har grönt blod och dom spyr på dig om dom inte får våldta dig om du e kille & hetro ? Man kan tro det som ni reagerar om någon e gay. vafan ere så jävla känsligt för ? Det är ju bara en läggning, det har alltid funnits gays och varför sträva emot det om du kanske själv är det? Då lär du ångra dej jävligt mycket, för minst 3 st i din klass blir gay/lebb. tänk om det är din bästa kompis du sitter och säger : Lebbjävel! hur fan troru hon känner sig ?! tänk efter lite att det är människor, med precis samma känslor och tänker precis lika dant,
VÄX IFRÅN DET NÅGON GÅNG.

tävling


http://stylebyemelie.blogg.se/2008/november/praktik-hos-face-sthlm-goodiebag-tavling.html#comment
Kopiera och sök för att vara med i tävlingen!


SÖNDAG 2 NOVEMBER

Hej, igen. Är lite beroende av att blogga. Här kommer ett snabbt tips, sen SKA jag städa tihi.
Hittade en grym sida med många fördelar:
* Sparar pengar
* Bensin (slipper åka bil till närmaste butik)
* ger brevbäraren mer jobb tiiiihi.
Surfa in på smink.nu , dom flesta har hört talas som det, och det är billigt och bra. Inte så kända märken, men och ? Det är en najs sida. Här e några personliga favoriter :)

 











SÖNDAG 2 NOVEMBER


Bonjour amies :) Haha snille på franska... inte :)
Vad tycker ni ? Skaa jag byta header, eller är den bra ? Vill bara  veta vad ni tycker.


Jag sitter och käkar godis i sängen och mickan pratar i telefon (som vanligt -.-) Har våfflat håret precis, hihi orkade inte våffla allt, man får ju hem jultidningar, mamma tog med min till jobbet haha pallade inte gå runt och sälja så jag prickade för det jag ville ha, och ja fick ganska mkt saker hihi :P Typ en låda (?) med hårsaker, HSM 1&2 och 415 kr, chill va ? :)

Just nu sitter jag här i myskläder, hade tänkt planera lite för att möblera om lite i rummet, e lite trött på hur det ser ut nu, och så är det sååå stökigt och blir det väldigt lätt, kan lägga in en liten ritning hur jag vill ha det om jag har tid <3 men just nu så har jag fullt upp med att städa rummet, fångläger imorgon igen, höstlovet är slut ju :( Men kul har jag haft ! Väldigt härligt, vänt uppochned på dygnet också hihi kommer inte komma upp imorgon så det e väl bäst att bara chilla framför datan och

planera rummet japp. Har också funderat över en sak, jag kanske ska lägga av med mascara i skolan ? Har ju bara kompisar där, dom bryr sig ju inte om hur man ser ut direkt så kommer nog bara ha kajal in mot ögat och puder ganska najs så jag slipper ha mascara, ska kanske färga ögonfransarna lite mörkare, har ni något tips om en bra produkt ? mina e sååå ljusa, mitt hår e ju också platina blont (nästan) egentligen. Iförsig har jag ju en mascara som inte klumpar och som ser supernaturlig ut från Yves rocher (den okända butiken (?) ) Som ligger i Täby Centrum, min farmor brukar köpa riktigt grymma saker därifrån, resultatet av grejerna blir så fint och naturligt! Ska nog börja handla där, priserna är ju lika låga som glocalnet. haha riktigt rolig humor jag har. (?)
Tycker ni att jag ska fortsätta färga håret blondare ? Har ju haft alla mööööjliga färger, (som man kan ha utan att färga) Rött, blont, svart, brunt, cendre.
Blont är ju min naturliga färg, och när jag färgade brunt blev det cendre, sen så försvann färgen då skulle jag färga igen! Då blev det svart, och efter att färgen började försvinna blev håret rött, och då ville jag få bort det och vara blond igen, då blev håret brunt, och så färgade jag håret blont.. 5 gånger ? orange blev det då, sen så har jag nyligen färgat blont, lite vackra orangea färger och platina blonda kontraster wiiiie


High school musical

Hejsan :) Jag kom precis hem från bio med mickan. Hon sitter och snackar i tele med nån -.- HSM 3 var grymt bra, och på bion var de så hyggliga så de lottade ut biljetter till.. Twilight ? tror det, och turgubbar som vi äääär.. Så vann vi biljetterna och får gå på premiären, vilka schöningar :) Och såklart hade SL skrivit att den gick kvart i, när den gick halv, så vi va lite på Jawa med nåra st, och drog hem sen. Nu pallar inte jag skriva mer,

LÖRDAG 1 NOVEMBER

Hej sötnosar :) Har precis dushat, sitter i mickans säng och sjunger på " when i grow up" Det kan bli dagens låt :) Jag lägger ut bilder från gårddagen imorgon kanske, jag och Michaela ska på HSM 3 på bia idag, så jag hinner inte ladda över bilderna. Vi pallade inte att gå bus eller godis haha kändes tråkigt ^^ Vi körde inte på bus heller, pallade inte, men det skulle vi ha gjort, inget riktigt bus hahah men vi skulle skjuta serpentiner xD Så mogna vi är :) Aja nu ska Simone in på SL, lägger in bilderna sen ! :)


RSS 2.0