Dagens fråga


väx upp!

En sak jag tycker är så grymt fel, är tjejer & killar i 12 - 14 som dricker sig fulla på nyårsafton, Tror ni att ni är stora eller? Ni är BARA 12 - 14 ! Fattar ni att ni har hela livet framför er , och gör det nu? Ni tar störst skada av det nu när ni är yngre! Och tänk på att ni blir 7 x   så  fulla som era föräldrar? Ni kanske vet att vin oftast innehåller 13 % alkohol & öl innehåller 3,5 % ibland? Det räknas på olika sätt, så tro inte att öl inte innehåller alkohol!
En öl flaska räknas upp till 10 % , och 3,5% är volymen alkohol i ölflaskan, förstår ni hur mycket alkohol det innehåller? Jag tycker att alla ska lägga ner och leka vuxna, för det är ni knappast. Varför röka & dricka nu genom att hämta från en langare? Det finns bara nackdelar! NI kan bli våldtagna av langaren, eran kropp & lever tar stryk, och ni förlorar hjärnceller, och att dricka ett litet glas whisky på fastande mage, det kan man dö av!
Så snälla, vänta med att dricka & få alkohol förgiftning tills ni är helt färdigväxta & kan klara er själva & ta ansvar och vet hur mycket ni tål, det är bara omoget och du minns inte festen alls, eller om du sagt något, du kanske vaknar upp & vet inte vart du är? Väx upp tjejer & killar, ni är trotsallt inte särsilt stora om ni tror det.

årets mesta

Det roligaste jag gjort: Varit på Öland med Ellinor
Det värsta jag har gjort : gått på elverket i Januari
Det tråkigaste jag gjort : Sommarjobbat, men det var värt pengarna ändå!
Det roligaste jag köpt : MIn laptop!
Något jag ångrar att jag köpt : En rutig klänning, jättesöt, men aldrig använd.
Det läskigaste jag gjort : Vet faktist inte..
Bästa sommarminne : När jag och Elli hade köpt ett par skitfula rosa hattar på skojs skull. Vi skapade en religion, Haddeterosa. Alltså, rosa hattar, haha vad gör man inte när man har tråkigt. Och så skulle vi bo på hotell dagen innan vi skulle på utställning med våran hund, och vi skulle ut och haddetera som vi kallade det haha, och då så började en tant prata tyska med mig, jag bara nickade och log & gick därifrån, haha.Vi fick haddetera inomhus.
Något jag önskat mig länge och fått: Min laptop, fast den köpte jag för pengarna jag känade på sommarjobbet, haha.
Något jag önskat mig länge och inte fått : System kamera.
Det galnaste jag gjort: hmm... Det var inte jag men nog pinsamt när det var wacky hair day, och jag & hanna hade samma kläder och hanna hade halva håret flätat i inbakade flätor som hon sovit med & halva utsläppt som stod åt alla håll & kanter. Hannas brorsa och hans kompis rickard hade emo frissa som stod åt alla håll också, och gissa om folk stirrade på mig & hanna när vi gick & sjöng på "lady marmelade"? Eller närmare sagt, skrek. Först tog vi bussen sen så gick vi.
Den mest blonda person jag mött : Hanna
bästa läraren : Extra lärarn Erik
Sämsta läraren : Stefan, han bara sitter på en stol & skäller ut folk, allmänt otrevlig.
Årets kompis : Hm.. Jag får väl säga mags eftersom vi har kommit varandra nära på så kort tid.
Årets låt : Någon panic at the disco låt.
Årets sämsta låt : Curly sue - tikada JAG HATAR DEN LÅTEN!
Detta försvinner nästa år : Fjortisar & playahead
Detta kommer nästa år : Jag tror att långt hår försvinner, eftersom att under fjortis perioden har folk färgat håret "blont" och haft hårförlängning, att håret är förstört nu så att de flesta kommer att ha kort och sitt naturliga hår, det är fint.
Nyårslöften :
* Sluta bita av naglarna
* Hålla mig till mina riktiga vänner & strunta i sånna som låtsas va ens vän, tro mig jag vet vilka som e falska & inte.
* Inte låta någon sätta sig på mig
* Satsa på de ämnena jag är bra i.
* Satsa på min blogg tror jag. Antingen det eller så tar jag bort den.
Ja, det här var några nyårslöften & händelser under året. Hoppas ni kommer att fortsätta läsa min blogg. <3


nyårsafton

Idag är det nyårsafton, äntligen 2009! Jag ska se om jag hinner skriva ngt under dagen, jag tror det i alla fall, men till ni som läser;
GOTT NYTT ÅR!

dagens fråga


Fubba dig naturligt snygg

Jo , jag tänkte tipsa om bra produkter som jag använder mig av för att kunna ha mer smink.
* Ansikts masker är jättebra, använd var 3-4e dag om du vill ha fräsch hud.
* Skaffa en skrublotion, jag använder från nivea young, den är väldigt bra om man har känslig hud.
* Om du vill slippa använda mascara, kan du köpa en snabbfärgning från depend. Jag gjorde det igår, och dom blev svarta, så nu slipper man använda mascara & kajal, jätteskönt faktist.

* Köp mineralpuder, det är bra för huden & ser rätt naturligt ut. Skaffa en i din hudfärg, då ser det bäst ut.
* Om du vill ha vita tänder är denivit ett tips. Den bleker tänderna jättemycket, utan att det blir överdrivet. Det fungerar för mig.

* Har du photoshop? Kolla vilken färg du passar bäst i, och färga håret, det kan förändra mycket i ditt utseende.
* Brun utan sol kan få din hud att bli lite sommarfräsch. ACO eller Piz 'n buin är jättebra. Båda finns på kicks, lägg på det ungefär 1 eller 2 gånger i veckan, annars blir det inte snyggt.

ledsen

Jo jag vet, jag har varit rätt inaktiv de senaste två dagarna.  Och förresten hade vi en bloggläsare Marie, jag skrev jättemkt för två dagar sen (; hade planerat allt men hann inte, ni som följer min blogg vet säkert att jag skriver såfort jag får chansen. Men idag jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, här kommer ngra alternativ:
* produkter som kan få dig att se naturligt fräsch ut utan att använda smink
* tips för att fånga hans uppmärksamhet
* mina nyårslöften 2009 + vad jag ska förbättra.
* Unga tjejer, ni är inte över 18 än. Drick inte på nyårsafton, ni är mindre än ni tror. (alla nackdelar & vad som kan hända & mina åsikter kring saken)
Ja, de är några. Finns det något mer du vill veta inom livet eller vill höra mig säga det? jag tycker sånt är roligt, kommentera!

Här är några tips på vad jag ska ha i dagens fråga.
Förresten i förra dagens fråga var de flesta nöjda med ;
Ögonen & benen,
det är typ motsatsen mot vad jag är nöjd med. För mig är det håret & mina läppar. Sen är allt uäck.
* Var du nöjd med Julen ?
* Kommer du att dricka på nyår / vara mogen & hålla dig nykter?
* dina mål för 2009 +  vad DU ska förändra.
    jag hoppas att ni gillar min blogg & vad jag skriver om, tack alla bloggläsare för att ni kommenterar, jag lägger in det ni kommenterat att jag ska lägga in när jag kommer hem från bion. <3


nu är det tisdag

Hejhej, jag hann inte skriva igår, men jag skriver när jag kommer hem & lägger in några inlägg! :) är fortfarande hos simone, så snart ska vi ta tåget till täby & sen bussen hem. Sen ska jag & ellinor och se på yesman ikväll! :) man måste använda sina biocheckar man fått från skolan, thihi  (: puss!

offline

idag kommer jag inte skriva ngt, så att ni vet. Puss!
Ngn har kommenterat i hannas namn, & jag känner bara en hanna. Jävligt patetiskt eftersom det inte var hanna som skrev, hon skulle nog aldrig göra så. jag tror jag vet vem du är.

tankar

Hej, tycker ni att jag ska lägga in dagens fråga ? Den kommer att se ut såhär;

ni kan svara på den så e ni söta, men det kommer att vara andra ;)

Shoppat med ida!

Idag har jag och ida varit och shoppat i Täby Centrum , här kommer några inköp (jag köpte lite annat, lägger in dem när jag kommer hem)

Min leopard klänning, fast med typ zebra mönster ^^ Vad är det för mönster egentligen? aja den är snygg.

köpte ett brunt linne, som går ner lite. Jag tyckte jag behövde den ^^ Rea 40 :- (gina tricot)0
Leopard (ja, eller zebra mönstrad) topp/klänning 199 :- (gina tricot)
grått linne, men silkes tyg på baksidan. 64,50 :- (gina tricot)

Jag och ida köpte jeans/leggings. Det är ju blandning ^^ 179 :- (Gina tricot)
Ni kanske ser mitt krusiga hår ?^^
Jag köpte saker jag behövde :D
köpte även en brun ögonskugga från make up store , 130 :-
och ett rosa läppstift med typ lite glitter, 159 :-
hade present kort på båda affärerna.
Sen käkade vi på MCdonalds, där vi träffade ngra och HÖGST pinsamma saker kom fram, blä :S


försovit mig

OPS! jag har försovit mig, vaknade halv 11. Jag ska träffa ida kvart i ett! nu måste jag skynda mig, för klockan är nästan elva nu. Hinner inte lägga in ngn dagens outfit, utan skriver senare ikv eller på eftermiddan, jag vet faktist inte. Vi ska och shoppa, kan visa kläderna sen. tack alla bloggläsare för att ni kommenterar så fint, tack! :D <3

dripp dropp


fredag hela veckan - vem är björn G's humorpappa?


gjort om i rummet


Pappa hjälpte mig, & satte upp stora speglar på min stora vägg.

och så svarta skynken vid sängen, supermysigt ju! Det svarta på sängen är min dator ifall ni under ^^

Frost


tro på dig själv

Många tyckte jag ska fortsätta som jag har gjort, men mer bilder & sådant. Jag tänkte lägga in några tips som kan fungera lite om man känner sig rätt onöjd med sig själv & vill få bättre självförtroende.
Jämför dig inte med andra, för det ändrar inte hur du ser ut direkt.
Lite hjälp på traven behöver man! Du kan ta en helg då du åker och handlar kläder/smink med en bra vän och låter henne tycka till. Hitta ngt som passar dig.
Smink är inte off limit. Du kan ta en helg till att testa olika sminkningar som är rätt naturliga och ser bra ut. Låt en bra vän tycka till, men det viktigaste är att du är nöjd.
Intala inte dig själv " åh jag e så ful" , "ush vad tjocka lår jag har" osv. Fokusera på det positiva med dig själv, inte det dåliga, även fast det är enklare. Du blir inte nöjdare med dig själv om du går ner i vikt, eller om du använder ton med smink. Lär dig bara acceptera dig själv! När du gjort det, då kan du börja träna för att bli smalare eller tvärtom. För annars kommer du aldrig att bli nöjd med dig själv.
Något som är bra är kläder. Det går absolut att trolla med. Här är några tips på jeans.
- Smal. Använd ljusa byxor, men stora bakfickor. Låt dem sitta tajt, för du ser ännu smalare ut om du har stora byxor.
- rundare. Använd mörka jeans, fast inte svarta, utan mörkblåa. Låt dem vara lite längre än dina ben. Gina tricot är en bra affär, för de har mindre fickor och lite utsvängda vilket gör ett smalare intryck.

Det här är några få tips. Det kanske inte fungerar på direkten, men du får ha tålamod. Det tog ett halvår för mig att bygga upp mitt självförtroende efter att jag hade haft det jättesvårt. Men tycker ni att jag ska lägga in mer sånt här ? Kommentera <3

det gick snabbt

åh, jag kan bara inte släppa Julkänslan! Jag älskar julen grymt mycket, men nu är den över.. Men det är nog ändå meningen, det är därför man längtar tror jag, & det är ju ändå bara en dag ? Jag älskar maten, jag älskar hur man hänger upp saker i granen, hur de flesta blir snällare, att man får presenter ^-^

yes i want to marrie you!


eller hur maggie ? x) <3

nytt

Jag tänker nog skapa en ny blogg, något förslag på namn ? För jag tänker bli fotobloggare, eftersom jag har märkt att min kamera tar grymt bra bilder & jag tycker att det är superkul att ta bilder, eller ska jag bara vara kvar på den här bloggen & börja ta bilder ? Kommentera,
p.s JAG ÄR SÅ LEDSEN, JAG HAR RÅKAT RADERA KOMMENTAR RUTAN, SORRY :$ nu fattar jag varför ingen har kommenterat , ojdå :$


försvinn finnar!

trött på att hela tiden ha fula finnar?
* drick mkt vatten. då blir huden renare.
* lägg en ansiktsmask var 4e dag.
* använd mineral puder från Loreal till exempel. Inte foundation.
* ha som en "ångbastu" för ansiktet med en kompis då & då, gör såhär:
1. ta fram en bunke
2. koka upp vatten
3. häll i vattnet i bunken
4. lägg huvudet i bunken med en handduk över huvudet. Då blir man jättesvettig i ansiktet & får jättelen hud efteråt.
* Hitta produkter som är menad för din hud. Gå till en hudspecialist. Jag har nivea young, jag har haft problem med finnar, jag fick stora, röda förut, men jag la av med foundation & började ta hand om min hud mera. I serien jag använder finns det en peeling mask, man sätter på sig den (inte runt ögonen) varje kväll och gnuggar, visst det kan bränna lite med huden blir silkeslen efteråt!
5. Om du verkligen vill ha finare hud ska du dra ner på choklad. Men jag har aldrig tänkt tanken ens, men för dig som vill kan du ta godisförbud, då får du kanske pengar på kuppen!
6. Kläm inte finnarna, då blir dom bara större, och kanske ett rött, infekterande sår? Please jag vet. Hanna klämde en på mig, kan  ju bara nämna att hon har skrivit om "rudolf med röda mulen" till mitt namn. Ush ush hanna. Istället, gå till apoteket & skaffa en uttorkande concealer. Det täcker & torkar ut finnen. Jättebra, och på kvällen kan du ju lägga tandkräm på, DÅ försvinner den, jag lovar är 90% säker att rodnaden går ner lite, och sov med tandkrämen på finnen också, det fungerar för mig iaf.
Ska jag lägga in fler skönhetstips ? Snälla kommentera! <3

julafton

Thaha, min lilla "text" om varför jag ska få färga håret brunt, så att alla vet är den fullt oseriös! Jag är ju blondin naturligt, jag vet ju att det inte är så ^^ Så ta det inte seriöst ! :)

Ja, idag är det julafton! Ha en god jul alla! Skriver mer sen, puss <3

Triss i rebeccor


så otroligt påhittig jag är ^^
Aja, god jul & kram på er allihopa! Ska trötta ner mig med SSX, puss love u all!

:O ?

Vart tog kommentarerna vägen ? Jag ser ju på statistiken att jag får besökare hela tiden :) Men ingen kommenterar.. Har ni verkligen så bråttom ? :) <3 Love u guys!

forever21.com



Hittade några häftiga tröjor jag jättegärna skulle vilja ha, två till nyårsafton & två till vardag, jättesöta. Den svarta med tatueringar tyckte jag va häftig

Aja, nu ska jag fördriva tiden med att spela SSX, thaha hare så bra medans jag geekar. PUSS

Imorgon smäller det

Gud, i long for tomorrow! Jag älskar julen, alla traditioner, det är det som gör det till julen! Dom som inte gillar det, liksom när annars umgås man med familjen och släkten? Nedvärdera inte sånt här, det är supermysigt tycker jag, Att klä granen, att inte kunna sova natten innan julafton, haha jag och min brorsa kommer typ dygna x') vi kommer ha lite svårt att sova, i alla fall jag för att mamma & brorsan sa att de har köpt perfekta presenter till mig, man lksom, yes :) det är najsigt. Hur känner ni inför imorgon ? :) <3

ny header

jag har ny header, ska lägga till lite, men vad tycks ? jag gillade designen på den :) Aja kommentera ni, ska ut med hundarna på en långpromenad. Puss!

sämst skärpa men hade fel inställningar på kameran då. Bild från i somras :( <3

komiskt

Japp, nu sitter jag här med färgen i håret. Den blonda färgen. Ville ju ha en finare färg på håret, därför.
Förresten, jag tycker att det här är jävligt roligt! Jag försökte övertala mamma till varför jag skulle få färga håret brunt, (och misslyckades) och skickade den här i mail. Pappa visade den på sitt jobb för sina kompisar. Då ville en av hans jobbarkompisar som äger en egen frisörsalong sätta upp den där! Fatta roligt, liksom ? Jag är så roligt jag, haha. ( jag menar inte att det är såhär egentligen, jag bara skrev såhär för att övertyga mamma om det, så bli inte sura, det är fullt oseriöst ! )

en dag kvar !

Sitter & spelar crazy taxi just nu , jätteroligt har ingenting att göra x) Käkar ischoklad också, ganska gott faktist. Tänk, nu är det bara en dag kvar.. ja va säger man? Superroligt! Jag älskar julafton.  Ska nog vara inne mindre på playahead och mer på facebook, tror jag, ska spara bilder på pea, ifall man vill ha mer minne på datan för mer bilder! ^^ skriver mer sen, <3

om digital kameror

Jag har hittat en sak på omdigitalkameror.se där man kan vinna en nikon system kamera! Jättebra tycker jag, du borde gå med i tävlingen! :) Cred till hemsidan!

julgranen fixad




Jepps, nu är julgranen fixad. Känns lite hmm att det är så mkt färger i den, det är så fult! Men mamma ville ha det -.- slängde ut några saker, julgranen ser ut att tillhöra ronald mcdonald tycker jag. ååh, nu är det verkligen bara 2 dagar kvar! Det känns helt, gaaalet ! x) Tänk liksom att det kan gå så fort? Höst terminen har gått jättefort verkligen!
Förresten, tycker ni att jag ska börja fota, men ändå hålla på med mode, smink & lite allt asså ? För jag tycker att allting är roligt! Har ingen bestämd blogghandling direkt, det är ganska bra antar jag, att vara mångsidig, tycker jag i alla fall. För jag älskar verkligen att blogga, jag vill såklart ha mer läsare, så jag ska anordna en tävling hade jag tänkt, för att få fler. Då blir man såklart mer aktiv! Jag har sånna här bloggar jag läser dagligen, justlikelinnea.blogg.se , maqqie.blogg.se & mperson.blogg.se sen finns det sånna jag går in på då & då, ska nog skapa en mapp där jag kan lägga till en massa bloggar x) Puss !

2 dagar kvar

Nu är det 2 dagar kvar till julafton, vadå jul? Solen skiner & det är plusgrader ute typ. Jag tycker det är jättefint när solen skiner in i rummet, jag älskar det !  Vi ska ikväll sätta upp julgranen, mysigt. Den ska vara på min & brorsans övervåning, för att hundarna käkar upp den annars x) Jag älskar julafton, särsilt att handla alla julklappar! Men ser hur ansikterna skiner upp, ja det är härligt x) Förstod inte förut varför päronen tyckte det var så roligt när vi blev så glada, jag vet nu! Jag menar mina kompisar & min brorsa, jag tycker det är roligare än att få julklapparna, nästan. Är ni färdighandlade? annars är det nog dags att sätta igång :) Vi håller på att städa, mitt rumt känns fräscht just nu, jag lägger in före & efter bilder kanske kanske x)

En sak jag tycker är roligt, är sveriges längsta ord !
 "Nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsmaterielunderhålls-upp
följningssystemdiskussionsinläggsförberedelsearbeten"

Tyckte jag var lite roligt, jobbigt att säga ?


Vinter ? skulle inte tro det.


Bestämt mig

Okej, nu har jag bestämt mig. Jag ska nog behålla min blonda färg eftersom jag aldrig kommer att få färga håret för päronen, och som mags, ebba & bell sa ; var glad över ditt nordiska blonda hår.
Jag får vara nöjd med det antar jag. Men jag ska iallafall färga det, för att det e mörkt därbak, blondering gör det inte så fint, ska bara färga en guldblond färg. Vad tycker ni, platina blont, den jag har nu eller guldblont? har ingen bild man ser min hårfärg riktigt på, tar bara en. Vad tror ni passar bäst? ( vet inte vackraste bilden men skitsamma)

ellis mascara


någon som vet var man kan köpa den? Ellinor är desperat efter den hon köpte den i thailand och hittar den inte! Kommentera <3
den heter förresten maybelline newyork - unstoppable lash extenstion mascara ungefär... tror jag x)

vilodag

jag var ironisk. Idag ska jag städa rummet & fixa en massa medans jag ska tjata på mamma om att få färga håret.  jag ska följa med på en långpromenad med hundarna. NU är det krig! Såhär är det hårfärgen SKA se ut, inte jättemörkt, lite chillat.

den var lite slarvigt gjord, det syns i pannan. Vilken färg?


3 dagar kvar

hejsan hoppsan <3 nu är klockan typ 10 och vi vaknade för ca en timma sen. Har precis käkat chips, mumsmums, det är jättegott till frukost! Håller ni med mig? Chips och godis är alltid godast på morgonen. Ska käka frukost nu, sen städa. Jag kommer sen i eftermiddag! puss <3
P.S. den 31 december är min blogg 5 månader gammal ! x) då ska ska ska jag lotta ut ngt! Lovar inget, men vi får se .. ;)

osysselsatt


thaha najs ? xD hade ingenting att göra :P

saknar


saknar när man kunde gå runt i kortärmat .. (ser lite mongo ut men skitsamma)

Tjejkväll

åh, nu städar jag för fulla muggar. Det kmr bli asmysigt ikv ! Se om jag lyckas med middan... knappast troligt x) Men jag får väl försöka antar jag, liksom, jag ska göra bakad potatis? undra hur jag klarar det. Aja ni får peppa mig lite. Lägger in bilder imorgon. Puss !

vilken färg ?

vilken färg är finast ? (jag vet inte finaste bilden direkt !)


I tisdags

Igår, ja då slutade skolan, FÖR ÅRET :D vi tänkte gå på festen på skolan efter, men maggie fick ont i huvudet så vi fick dra -.- annars hade jag velat stanna, liksom ngt kul mste man ha sista dagen i skolan med den ?
Kommer nog blogga lite mer nu, eftersom man har all tid i världen. aah äntligen lov. Jag älskar det, och jag planerar att färga håret ljusbrunt eftersom färgen jag har e lite .. woohoo. Lite orange & ful, antingen ljusbrunt eller blont, men det e nog lite bättre än att blondera ! :P NU är det 5 dagar kvar till julafton, om man inte räknar med idag. Och ska mags, bell & Ebba sova hos mig och käka lite, vi ska fira julafton thaha och ge julklappar, och förlåt mags som lackade bäver när jag berättade att jag stridit över maxbeloppet 50 till en person med 60 kr, men det gör inget :) Ebba har typ också gjort det, men det är ändå min mamma som har betalat de mesta presenterna ;) Nästa gång ja åker till TäbyC ska jag köpa ngt, inte så stort till en början, att lotta ut på bloggen, låter det som en bra ide? Vill få fler läsare faktist. <3
En sak jag stör mig på är bloggare som baxar andras header's !! Skaffa eget säger jag! Och sånna som tar bilder från andras bloggar och google -.- Skärp er.
Förresten lägger in en bild i brunt hår & en i blont hår :)


Min första bloggheader ! xD


Forever21.com

kollade in forever21.com, igen x)


inte hemma

jag hinner inte skriva ngt idag tror jag, ska nog tare lungt. Eller dra hem till elli på kvällen :) Vi ses imorgon ebba belle & mags ! <3 IDAG SLUTADE VI SKOLAN, :D puss alla!

Myspys

Hejhopp, lägger in lite bilder från i måndags, hann ju inte förut... IMORGON ÄR DET LOOOOV, BARA EN SKOLDAG KVAAR :D

helt klara, japp!

Thaha diggar maggies tröja !

mags blev väldigt sugen på degen, hmm...

min juldekoration i år ?

Jag måste verkligen städa, inte lite parfymer huh ?


Och tillslut en hämnd för att ellinor tog min kamera och tog egobilder, ja hon har en konstig uppfattning av vad som är snyggt -.- hon kommer slå sönder mig, men ah jag överlever nog. Men nu ska jag spela lite SSX, haha det är superkul ! xD har inga läxor inga krav, yeeaay.


Julklappar

Heej, nu är det 7 dagar till Julafton! och jag är heeeelt klar med julklapparna! Är ni det? Jag har varit väldigt satsig, förlåt kompisar, vi hade en budget på 50 kr, sorry men det gick inte... Men inte överdrivet mkt, det var ändå mamma som betalade allt. Har köpt jättemånga till brorsan som jag valde ut. Jag är så snäll känner jag ! :)  Jag har satsat lite det här året, det är asroligt ! :) Men jag hinner inte mer, ska fixa naglarna och lite annat. Ska bara tipsa om ett par grymma lösögonfransar jag köpte till skolavslutningen som ja & mags ska ha, det ser skitnaturligt ut! Ska nog börja ha dom ist för mascara, dom fyller bara i lösögonfransarna lite, najs najs. Puss

@MAGS

nu är jag hos maggie, jag hinner inte att skriva idag för vi bakar lussebullar & jag är här till halv 9, sen ska jag göra annat, kanske hinner med ngt <3

ska jag ..?

Nu är det Jul igen! ska jag lotta ut någon liten julklapp att börja med ? Skulle vara roligt tycker jag! NI kan kommentera om ni tkr det ♥

Åh skulle precis gå och sminka av mig, då märker jag, yeasss slapp för jag har ju inte sminkat mig alls idag! Elli har ju bara varit här, sen har jag varit halvdöd framför TVn, fixat julklappar, eller varit ännu mer död framför datan, yeass. BARA fyra dagar kvar i skolan! Yeass fett chill med lov! Jag har jättemycket att göra och jag älskar det! Att vara fullsatt, det är jättekul. Men nu, nu & nu måste jag göra matteläxan ops.  x D ←

Photoshop hjälp

Jo, jag fick en fråga hur man gjorde sånna här "blänk saker" och det är väldigt enkelt bara. Du går in i Penslar >> sen väljer du en slags "samling" penslar, på mitt photoshop CS så heter det "blandade penslar" kolla igenom så hittar du säkert det ! Lycka till med det ;) <3

Julklappar

Japp, nu ska jag dra ner och slå in lite julklappar, aah jag bara älskar tha holiday. Gör inte ni det ? Det är bland det bästa som finns.

Tog foto på ljusstaken, thihi

9 dagar kvar!

hola! Nu vet jag vad jag spenderar dagen med! Att fixa & trixa inför Julen och så! Har redan börjat, lägger in en bild jag tog av några julklappar jag slog in till mina kompisar, satt i en timma tror jag! Jag blev iallafall jättenöjd! Vilka kan det vara till ? (aa)


Fina va? Jag skulle kunna lägga in en beskrivning om hur man gör det jättefint! Är riktigt nöjd^^
Idag är det, somsagt, min slapp dag, syns det kaanske på mina kläder kanske?

Eller vadå ? Rosa byxor, gjorda på syslöjden, jättesköna, vit tröja, rosa strumpor, inte så fint hår, huh?


TREDJE ADVENT


Hola ! åh idag blir det vilodag... Tror jag... Ska iallafall inte göra något... Tror jag... Jag är jättetrött! Jag kan inte sova men inte lyfta på mig, är helt förlamad, fick åla till datorn imorse, jag vill göra ny design men är inte helt säker på vad jag ska ha för bild, det är grejen så jag får vänta med det, den jag har nu e ok, säg till om ni har ngt tips, jag kan behöva det! x) Förresten så sa min mamma ngt som jag gillade att höra.. Hon skulle vilja köpa en system kamera! Ja, en sån här stor jäkel, vi har redan en men den är inte digital, men vi har många fina bilder med den kameran, snyft att den inte e digital, då kan man inte ladda in bilder på datan.. tror jag... Men om hon skaffar en kommer jag lungt använda den, dom har sparkat folk på mammas jobb eftersom arbetsuppgifterna har blivit färre, och mamma trodde att hon skulle åka, men nej! Hon får typ 3000 mer i månaden, så jag & min brorsa ska få en tusenlapp att köpa ngt för, undra vad jag ska köpa? Ge mig lite tips, alltså något som jag verkligen kan behöva! Inte kläder & sånt, det betalar oftast mamma eller så har jag pengar till det, måste rensa min garderob får inte plats med mina kläder där & jag använder knappt hälften, det tillhör lovet, då ska jag göra om i mitt rum lite smått med att rensa ut och måla om mitt skrivbord och fixa till lite, sånt tycker jag är jättekul. Men nu, nu ska jag käka frukost. Förresten, TREDJE ADVENT !!!!!!! Hare så trevligt och tänd tredje ljuset nu!



Nu är det redan tredje advent! Vad tiden flyger iväg, minns sommarlovet när jag tog denhär bilden på kells.


barnhemmet

Igår så var Ellinor hos mig. Vi hade två st pringles burkar eller vad man nu säger och lite cola. Så teknisk som jag är installerade jag DVDn på Pappas TV så att vi kunde kolla i mamma&pappas säng. Den var grymt äcklig, sen dess är jag superrädd för att ett barn med en äcklig mask på sig (se bilden) ska komma och putta in mig på toaletten och skrämmas, usch! Rekomenderas absolut om man gillar att bli skrämd, den e väldigt bra faktist, ganska lyckligt slut, beror på vem i filmens perspektiv man ser det på. Jag älskar att kolla på skräckfilmer,  jag blir inte alltid så jätterädd men det händer, särsilt när jag såg "one missed call" då var jag rädd att min telefon skulle ringa med den där ringtonen, usch jätteäckligt, jag och simone spelade in den signalen, och när jag var hemma hos mags på kvällen, (ensamma) så var det mörkt i hennes hus, och så pratade vi om läskiga saker som hänt, och då ringer min telefon, och jag har ju ställt in min ringsignal till "one missed call" soundtracket, fatta vi fick panik och jag sprang och svarade i telefonen, det var Erik. Då sa han att han snart va hos mags, då knackade det på dörren efter att vi lagt på, och så står det ingen där, för idiot-weiler har gömt sig bakom dörren, vi skrek, då knackade han igen, då skrek vi ännu mer, sen så tryckte han ansiktet mot rutan, "aaha det var bara weiler" men vi var rätt uppspelta ändå! xD

sommarminnen ..

Nej gud vad jag saknar Öland !!! Här kommer lite bilder, me love.

Funky söte jävel.

Funky i gräset

fin bild tycker jag.

Jättefin himmel, typ klockan elva när jag och elli var ute och gick, gud vad jag saknar allt det här!

En blomma, saknar det

@slottruinerna

Wilma sover

Kaxig bild

Wilma högt uppe i ett träd, ni kanske ser mammas händer bakom, hon fick sträcka sig.

Stranden vid trollskogen

Trollskogen

Selma

ett skeppsvrak

Funky thaha

Funky springer på gräsmattan

Kelly & Funky

Jag hoppas att vi har lika roligt nästa år när vi förhoppningsvis också åker iväg, hoppas det! Det var jätteroligt, verkligen. Snart har höstterminen gått, bara vårterminen kvar, sen sommarlov.

Nej nej nej

Shulelu. Idag ska jag sova hos Ellinor troligtvis! Jättejättemysigt. vet ni hur trött jag blir på bloggare som lägger in bilder på sin blogg och säger att de har tagit dem själva? Skaffa eget säger jag bara! För man blir alltid påkommen, varför varför varför gör ni det? Det är så fult för man ser det diiiirekt. Lägg ner, och ni bloggare som e värda all respekt som har jättefina bilder tagna av er SJÄLVA, skaffa copyright skydd, det har jag inte för att jag e en fotobloggare, bara för att jag lägger in vissa bilder ibland jag inte vill att någon annan ska ta, ska nog börja fota lite med min halvbra kamera? Det är faktist superroligt, tog lite bilder på hundarna när de leker, faktist blev bilderna bra när jag ställde in kameran på rätt inställningar! Det blir alltid bättre då. Kamerans batterier tog slut. Men snälla, lägg ner för det är bara patetiskt och det ser så fult ut.

Förresten, fick en kommentar förut: typiskt att man slutar blogga när många har börjat besöka...
Vadå många besökare? Jag hade många som kommenterade förut, men nu får jag liksom en 3 kommentarer per dag, förut fick jag en 10 st, så fortsätt kommentera för då kommer jag att vara mer aktiv, annars så skriver jag inte så mycket.


Tjejkväll ..

Åh jag, mags & bell ska ha en liten "julmidda" eller tjejkväll, om nån vecka. Jag tycker det ska bli jättemysigt! Jag brukar ha sånt här, jag tycker alltid att det är roligt att ha sånna här grejer, med sånna man kan snacka om vad som helst med. Ni kan ju köpa Presenter till varandra, handla mat & skicka iväg föräldrarna ett tag, och se på film & sitta och snacka lite, det är jätteroligt ! Jag älskar att ha tjejkvällar med mina närmsta, särsilt när man har något att snacka om, så sånt brukar jag ha ofta! Några tips:
* köp lite dipp och chips. sen lite julmat ofc! 
* Hyr en film eller någonting som ni kan se på! 
* Se till att skicka bort föräldrarna på ngt sätt så att ni får vara ifred på kvällen. 
Ja resten får ni komma på själva ! 


CRISTINA AGUILERA


Lyssna på det, kan du ta den där tonen ? Närmare omöjligt

LITE OFF

Nu har inte jag skrivit på ganska länge. Två dagar x)

Bild på mig och lilla kelly, min älsklings vovve!

Söt va ? Nytagen x)


ANDRA ADVENT

Idag har jag & ellinor varit på hundutställning! Vi fick gå upp klockan 7:00 ^^ Men när vi kom dit så höll alla på att ställa upp sina montrar för att göra reklam för sina hundraser, och jag & elli började locka håret, sen sprayade vi det, gick på ett litet fik & käkade en fetastor macka med lite pepsi max, jättegod var den! Sen så sätter vi på oss kläderna, lova att inte garva - skjorta , röd slarvigt knuten slips, rött hårband & en skotskrutig kjol med ett par vita knästrumpor, haha jättesött ! x) Håret var iallafall jättefint tycker jag! Sen går vi & ställer oss i kön till rasparaden för att representera rasen westien, ja alla westie hundar som finns! Cool va? Aja vi står & väntar i kön, sen typ 1 halvtimma senare är det vår tur, och tanten framför oss hade nästan samma kläder, typ en rutig duk som kjol & en t-shirt som det stod hennes hundras namn på, sen när hon gått sin runda runt planen ropar dom : west highland white terrier! & så förklarade dom om rasen & så, och vilken monter vi står i. Tanten framför oss åker ut, jag tänkte : jaha, vi har nästan samma kläder, vi kmr nog inte till final. Men gissa vad vi gjorde? Vi & 15 andra av 130 hundar!! Tyckte jag var lite coolt :) Men vi kom inte bland dom fem bästa som tjejen som gick igår i rasparaden gjorde, hon kom trea, dom kanske märkte att vi hade fantasi brist.. Det har vi kört med varenda år, aja nästa kommer jag & elli ha jättelånga antika klänningar, som engelska rika tjejer på 1800 talet & hundarna ska också ha klänningar, ja vi ska satsa, annars kommer vi ha skotskrutigt & lära oss spela säckpipa XD driver. Nej vi kör på adelskvinna stilen haha det ska bli fett kul, ni skulle ha sett priserna dom var inte små ! :O

Jag har bestämt hur jag ska göra om mitt rum lite!
Svart skynke jag kan dra runt sängen, & en lila myslampa över sängen, och en stor spegel på min stora vägg. Mitt rum ska bli lite mysigt tycker jag. Ska också måla mitt röda bord svart , & så ska jag slänga lite grejer och inskaffa en hylla som jag vill ha. <3

Julia Bender :(

Julia flyttade till californien den 18 Juli, vi hade allting gemensamt nästan. Båda dansade, ville bli modeller & vi älskade skräckfilmer, vi hade mkt annat gemensamt & hade jätteroligt ihop, men det här älskade vi. Vi har till och med gjort ett skräckfilms manus, the ghostgirl haha våren i 5an :') har kvar manuset den är faktist riktigt läskig men vi hann aldirg spela in den. men vi hade en loppis & känade 150 kr eller mer fast inget blev någonsin av. Kommer ihåg våran dans till fergalicious, den är jättebra lovar! Gud vad jag saknar tiderna med dig, jävla californien. Varför just du ..?
(bilden är från femman)

Vi hade sminkat oss till draqueens & hoppade runt till den här låten:
http://media.mindspill.org/ukraine_eurovision_2007.mp3
åh  vad jag saknar det! Vi hade jätteroligt <3

?

shabalaba !! Har precis dushat håret. Jag håller på att träna på dansen vi gjorde igår :D och en annan modern jass som jag ÄLSKAR att dansa, man liksom flyteeeer med x'd <3 Jag älskar verkligen att dansa det e verkligen något jag alltid vill göra !
Vi fick med en MCdonalds rabatt yeassss nu kan jag käka där asså ! xD Jag älskar verkligen donkens mat, är jag konstig ? :P Särsilt deras cheese burgare ! ^^ tycker den e mkt godare än hamburgare på resturang faktist, visst maten e onyttig men vem fan bryr sig ? Jag bryr mig inte om vikten, det viktigaste är att man själv mår bra, inte vad vågen visar , när man e nöjd själv så kan man väga vadsomhelst. Är ni nöjda ? jag har haft den frågan förut men jag ställer den igen. Det finns nog ingen som är perfekt & ingen som ka bli det heller! Alla har ngt eller flera komplex, jag tycker inte att man ska bry sig så mycket, jag hade jätteproblem i 6an med hur jag såg ut & alla kommenterade, fatta att jag blev ledsen & skämdes över hur jag såg ut? Jag grät hela tiden när jag var ensam tänkte : Varför jag ?! Dom sa att jag var så smal, det var asjobbigt, fast jag har tagit mig ifrån det & de kommenterar inte längre, dom kanske har fattat att dom gjorde fel ? Dom säger istället att dt e snyggt vissa, eller har sagt. Det värmer att dom har insett vad de har gjort & vissa har sagt förlåt när dom fattat att jag blir ledsen. Men ingen är ju perfekt ? Alla har ju ngt som lxm är naeej... Men vem bryr sig liksom? Vissa är snyggare än andra, det kan man lungt säga. Men dom som e snyggare, kanske har kläder som passar på dom, jättefint hår, färgat det, smink, då e det klart att de ser bättre ut? Man kanske inte behöver göra så mkt än det där? Hitta en hårfärg som passar dig, kläder som passar & använd lite smink så att det ser naturligt ut, inte överdrivet mycket? Du kan skaffa brunutansol om du vill vara lite lätt brun, det höjer alltid självförtroendet? TIPS: använd inte krämen varje dag, typ var 4e dag, tro mig, jag blev jättebrun & alla säger kallar mig brunutalsol, åh så fult det var! Johan hade ont i magen & säger: åh det känns som om jag  har käkat din brunutalsol till middag!
Så bygg upp det gradvis, annars ser det konstigt ut! Ett tips är ACOs brunutalsol , finns på apoteket går att använda i ansiktet & på hela kroppen.
Piz 'n buin är också bra, den torkar snabbt och man får fin färg, använd inte för mkt av den, då blir man neger som jag blev!
Dove gör det dock lite kladdigt & torkar inte snabbt , kanske efter 2 timmar men fläckar på hela kläderna, så skaffa en tröja du kan ha när du satt på dig krämen!


Bloggen

Har precis sminkat av mig, sett på TV & allting jag brukar göra. Hade dans 2 & ½ timma idag, åh vi gjorde en asrolig dans som våran danslärare har gjort i en dansshow på täby park hotell som dom håller på med just nu, jättekul dans verkligen, det var locking tror jag det hette. Ska öva líte på dansen för skojs skull :) den var ganska svår men liksom - den e menad för folk som dansat i över 15 år eller något ? Dom gör den såklart bättre men jag klarade ju av den :)


HEADERN

thihi tycks om headern? :D me liike it, mags ? Du är verkligen inte pervers, my ass.
Hallå, fortsätt kommentera! :D det är superkul med kommentarer <3


DRESSFORLESS.


Söt ellerhur? 299 kr, inte så jättejätte dyrt men jag tycker att den kunde ha kostat liiite mindre me tanke på portot ! :P
Klicka här för att checka in:
http://www.modezine.com/se/artikel/61218/casa/tunic/
för att kolla in dressforless hemsida, :
http://dress-for-less.se/tmpl/de/home.tmpl
Och på deras sida hittade jag:
MS-0532  Finns i stl:  S M L XL1PD-0860  Finns i stl:  S M L XL
1PD-0850  Finns i stl:  S M L XL4PP-0038  Finns i stl:  S M L
TH-8647  Finns i stl:  XS S MTH-7246  Finns i stl:  XS
JP-0691  Finns i stl:  UK: 6 / EU: 34 UK: 12 / EU: 40 UK: 14 / EU: 42 UK: 16 / EU: 44TH-8918  Finns i stl:  XL
MIL-0567  Finns i stl:  UK: 14 / EU: 42 UK: 16 / EU: 44MIL-0565  Finns i stl:  UK: 10 / EU: 38 UK: 14 / EU: 42
TH-9221  Finns i stl:  XS S M L4MS-0025  Finns i stl:  M L
TH-8824  Finns i stl:  XS4MS-0028  Finns i stl:  L
Hittade ngra stycken ! Ska tagga nu, !

KLARAT PROV

Oh yeas snart är jag fullbordat snille inom NO ämnen! :D Hade näst bäst i klassen på biologi provet, det gick cp bra på kemi provet idag, ska plugga äckligt mkt till Fysik provet ! ;) Nu är det bara matte kvar att klara provet på.. Gör jag det så ligger jag ganska bra till :)

Idag fick jag tröjorna jag beställt från halens, ni vet, dom där 3-packarna? Skitsnygga ! sitter rättså tajt, är jättevarma & av bomull och helt perfekt längd enligt mig!

Den bruna dåra, finns i rosa & vitt också.
Länk för att köpa:
http://www.modezine.com/se/artikel/61342/south/farfarstroja-3-pack/


INGET PROV

YEAS VI HADE INGET FYSIK PROV! vi ska ha det nästa vecka :) Men imorn ere kemi prov, har pluggat som en galning, & jag fattar det mesta, jag kan bli ett kemi snille, inte. Johan i min klass e äckligt snille på NO ämnen & matte, LÄSKIGT menar jag då!
Jag är bättre på språk & grammatik, mvg rakt igenom ingen protest, så det e najs.


Fin va ? Jag tyckte den va schteek, rutan alltså!

Idag var jag me weiler, erik & mags, vi sminkade Erik & målade hans naglar rosa, hahah han såg ut som en drag queen ! Men han såg ganska bra ut i mörk foundation, blå ögonskugga upp till ögonbrynet (YEAY), marscara & rouge, och lite vitt concealer på läpparna, jättesnyggt.. Aja det var roligt att sminka han iallfall! Weiler fick psykbryt när jag försökte sätta på honom brunutansol, så här sa han (ARG)
- NEJ REBBECCA, DU HÅLLER DIG 3 METER IFRÅN MIG, HELT SERIÖST, JAG E SKITÖFRBANNAD.
ops, har aldrig sett lille weiler så arg! x )

HAR TRÅKIGT

Hej, jag har inte hunnit skriva något idag ! :( Jag kommer säkert skriva mer i helgen, jag har fysik prov imorgon, det kommer INTE gå bra, särsilt inte kemi provet på torsdag :( Men fysikprovet kommer nog gå okej iallafall hoppas jag. Förlåt, men jag måste plugga fysik & lite annat så jag skriver imorgon om jag inte hinner ikväll.

LINDEX



Någonting att ha på typ nyårsafton tycker jag!

Mags har ju massvis av sånnahär tröjor, jag tkr den ser varm ut!

Jag älskar djurmöster på saker som ni kan ha märkt.
Lindex.se


Chillar

Hejhej, nu måste jag ta tag i kemin! Har 2 timmar på mig!  sen börjar simpsons, sen 2 and a half men & sen ska jag duscha snabbt ! :) Har sovmorgon imorn, tänkte liksom sova gott inatt men nej det blir inte så. Har precis ätit middag. Jag har lagt in inlägget om hur jag gjorde min header, gaah det var slitsamt :') Klicka på headern please! Det finns en viktig sak där jag absolut vill att ni läser <3 Jag tycker det är fett skönt, jag slapp veckans värsta dag, måndagen. Onsdan har iförsig lika lång skoldag men vi har roligare ämnen då, sånna ämnen man kan snacka & röra sig på & hålla sig vaken. Idrott - syslöjd - Musik . Musik e kul förutom att våran musiklärare har adhd men jag gillar att sjunga & spela trummor thihi.

ni skulle veta hur jävla ruffsig jag är i håret, osminkad, ja hur vacker som helst *host*
Hehe jag måste plugga kemi just nu! Lägger in ett najs tips på hur man höjer betygen ! ^^
* FJÄSKA & LÅTSAS VARA INTRESSERAD
Haha, det fungerar för mig i alla fall !

PHOTOSHOP HJÄLP

Många har frågat hur jag gör min header, tänkte förklara det, men det kan bli svårt eftersom print screen inte funkar, så jag målar allting så att det liknar litegranna. :(
Men ska ge det ett försök. Alla som har adobe photoshop CS kan göra dethär, har ni CS2 eller CS3 så vet jag faktist
inte! Men vi får väl se hur det går.



Följ stegvis då funkar det.


1. Öppna ett nytt inlägg.

2. Välj ut sex, fyra, två eller en bild(er) i ungefär samma storlek som du vill ha i headern. Det måste vara jämnt för att det ska funka. Lägg in dem i inlägget.


3. Öppna adobe photoshop.

4. Välj bredden 830 (ett måste) & höjden som du vill ha den, Jag har höjden 500 px.
Välj bakgrunds färgen. Det ser ut ungefär såhär bara:



5. Klicka på "form" och välj det verktyget:




6. Nu gör du en sån som du vill ha den, ungefär såhär, det spelar ingen roll vilken färg du tar.

(fast större)


7. Välj stil, det finns en knapp på samma rad där det står:

Klicka på denhär knappen : >>
och välj : webb-rollover stilar.
och då kommer det upp en massa olika stilar, och bland dem ska det finnas sånnahär stilar e dehär färgerna:

Välj bara en av dem, då ser man bakgrunden & linjerna är runda.
8. Lager > Lagerstil > blandningsalternativ ..
Ta bort alla ikryssade rutor, då kommer  det att bli en normal, rund linje & så att man ser bakgrunden. Sen får du mixtra litegrann själv! Te.x välj ramlinje & byt till vitt genom att klicka på färgövertäckning & välja vit färg, det gjorde jag, och sen tog jag innerskugga, skugga, ytterglöd. Det kan se ut ungefär såhär:

Ser din ut ungefär såhär? Då har du gjort rätt om du inte vill att din ska se ut på ett annorlunda sett :)

9. Bilderna du lagt in i inlägget : högerklicka -> Kopiera.
Klicka upp photoshop, & tryck ctrl + V då klistras bilden in. Har du uppe lager-rutan ? Om inte, klicka "f7" så kommer den upp, se till så att bilden du klistrat in ligger under din "avrundade rektangel" i lager listan så att bilden ligger under kanterna av formen. Sen är det bara att placera bilden som du ska ha den, välja storlek & om den ska ha skugga.
Gör samma sak med alla bilder, till du har kllistrat in alla bilder snyggt.
Det kan se ut ungefär såhär:

De färgade fälten är bilderna!


10. Välj verktyget Form -> Linje

Dra nu ett vitt sträck rakt igenom (om du har satt bilderna som jag alltså, annars sätter du en vit linje längs en bild) & gå in i Lager > Lagerstil > Ytterglöd
Välj :
Opacitet : 100 %
Färg : Vit
Spridningsgrad: 8%
Storlek : 5 px.
Klicka på OK.
Gör såhär tills bilderna är inramade.
Såhär ska det nu se ut ungefär:

Nu är du nästan klar.

11. Välj Form > Rektangel & skapa ett lager högst upp i lagerlistan.
Klicka på stil rutan, och sen på en knapp som ser ut såhär >> & välj "Ingen stil"
Dra sedan en rektangel från höger sida till vänster sida, längst ner på bilden ungefär och ändra opaciteten till 50% i lager listan. Såhär ska det se ut på ett ungefär:

I den lilla rutan kan du skriva något, ditt namn, din blogg, ja något du känner för.

12. Skapa ett lager längst ner på lagerlistan.
Form ->Ellips & dra en oval cirkel högst upp
Ungefär såhär:

Ändra färgen efter hur du vill ha det.

I den lilla rutan kan du skriva ngt eller göra ngn söt form, gå in i Form >> Egen form & så finns det en sån här knapp:

Klicka på den lilla figuren så kommer en massa olika saker upp, ni kan dekorera med sånna. Nu är det upp till dig vad du vill göra!

Hoppas det gick bra, kommentera inlägget om du har några frågor, tycker ni jag ska ha flera sånna här grejer ? <3 
Kommentera bara!

LUNCH

åh, jag vet jag vet, alla är i skolan nu, tar en funderare vad jag ska äta till lunch. Förrésten, eleven.se har skitnajs smink & sånt! Lägger in lite favoriter när jag käkat... Ska nog äta tonfisk! Hahahahah juste det finns ju inte kvar.. Det var cp längesen jag åt det ^^ Det är ju inte helt onyttigt heller.. Men jag tror det blir köttbullar förresten :) Det är ganska lätt att göra (:

ÄNTLIGEN KLAR

Yes. mitt inlägg för hur jag gjorde min header är klar. Tycker ni att jag ska lägga in det? Kommentera ni bara om ni tkr det, har suttit i typ 1 & en halv timma för att fixa (; Och jag kommer nog att ha en tävling, vad ni får är en överraskning! :) <3

JÄTTE.TRÖTT

Jag är hemma idag somsagt & jag e typ förkyld nu också -.- men hostan e nästan borta, hmm...
Jag tror jag ska lägga in ett inlägg om hur jag gjorde min header om jag har tid, kan inte printa screenen :( Så det går inte så bra ... Igår kunde jag inte alls sova, hade precis sett på wallander, undra hur det känns att bli knivhuggen ? x) Det kan inte vara helt mysigt, man kanske lever några sekunder eller något, ush det måste göra jätteont x'D Konstig fråga asså. aja jag ska börja på det där med photoshop, önska mig lycka till ... <3

RSS 2.0